Om oss

Vi är ett gäng feskepôjkar som erbjuder service, mat och kunskap baserad på flera års erfarenhet som fiskhandlare och meriterad köksmästare.

Ett fat med olika skaldjur

Kom till oss och upplev råvaror och kundservice i världsklass

Lerum Fisk öppnade 2019 men resan började långt innan. Mikael började som fiskhandlare i Floda 2010 och hade samtidigt GNS-Öckerö Fisk & Delikatesser. Magnus kom in i bilden 2013 när han började jobba med Mikael på Öckerö och killarna har jobbat tillsammans sedan dess.

Magnus har alltid haft ett stort matintresse och intresset kan spåras tillbaka till hans familj som alla är matintresserad. Lägg då till en kockutbildning och många års erfarenhet inom restaurangbranschen blir Magnus en riktig mästare i köket.

Med kombinationen av en erfaren fiskhandlare och en fantastisk köksmästare så kan det inte bli annat är bra service, fina råvaror och goda smaker.

Vi är väldigt måna om att alltid erbjuda det bästa när det kommer till havet och landets gåvor. Från färska råvaror till att stötta våra lokala fiskare genomsyrar det lokala och kvalitén hela vårt företag. Vi vill bemöta dig som kund med det bästa!

Kom till oss och upplev råvaror och kundservice i världsklass. Hoppas vi ses snart!

Mikael och Magnus utanför Fisk & delikatesser i butik i Lerum